+32 380 84 785

Ma – Vr: 09:00 – 21:00
Za – Zo:  10:00 – 17:00

Over Ons

Travelcircus is een online boekingsplatform voor premium reiservaringen. Door premium hotels en hotelservices te combineren met populaire attracties en evenementen creëert Travelcircus unieke pakketten tegen aantrekkelijke prijzen.

Travelcircus werd in 2014 in Berlijn opgericht door Mathias Zeitler en Bastian Böckenhüser. Sinds de oprichting zijn we razendsnel gegroeid en werken we met ons internationale team van inmiddels 60 collega's aan onze visie: reisliefhebbers zoals wijzelf de meest adembenemende bestemmingen en populairste attracties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding online aanbieden.

Unieke

reiservaringen

Bekend van

Meer dan 1.111 ervaringen

De voorkeuren en interesses van de klant staan bij Travelcircus op de eerste plaats, wat ons in staat stelt om unieke ervaringen te creëren.

Meer dan 750.000 tevreden klanten

We vinden het heel belangrijk dat onze klanten gelukkig zijn. Dankzij onze voorliefde voor reizen weten we precies wat een reis speciaal maakt.

Exclusieve premium hotels

Luxe, comfort en exclusiviteit: onze klanten hebben de keuze uit geselecteerde, op kwaliteit gecontroleerde sterrenhotels.

Tijd voor

een nieuw 

avontuur!

De kwaliteitsnormen van Travelcircus

Alle hotels zijn geschikt voor iedereen – Travelcircus werkt uitsluitend samen met op kwaliteit gecontroleerde premium hotels, die over het algemeen een classificatie van vier of vijf sterren hebben en een aanbevelingspercentage van minimaal 80% op onafhankelijke portalen kunnen aantonen.

Unieke ervaringen met Travelcircus

Door op kwaliteit gecontroleerde premium hotels te combineren met topattracties op de leukste bestemmingen biedtTravelcircus snel en eenvoudig kant-en-klare reiservaringen met een unieke service aan. De positieve ervaringen van onze klanten bevestigen keer op keer hoe succesvol onze strategie is.

Travelcircus beoordelingen

Trusted Shops

4.70/5.00
zeer goed

Facebook

4.0/5.00
zeer goed

Google

4.6/5.00
uitstekend

Investeerders

Onze snelle groei en innovatieve ideeën overtuigden ook grote investeerders. We zijn ontzettend blij met de geweldige inzet van onze investeerders, die ons ondersteunen bij het positioneren van Travelcircus als een wereldwijd merk.

Het team

Trouw aan het motto "van reizigers, voor reizigers" bestaat het team van Travelcircus uit ervaren reisexperts voor wie kwaliteit op nummer één staat. Hotels en reiservaringen worden stuk voor stuk onderzocht en individueel samengevoegd tot een compleet pakket. Dankzij hun jarenlange ervaring weten de medewerkers van Travelcircus precies met welke vakantiepakketten ze onze klanten gelukkig maken. We profiteren hierbij zowel van de internationale diversiteit van onze collega's als hun lokale expertise.

2014

Berlijn

60

11

Het management

Word lid van de Travelcircusfamilie!

Bastian Böckenhüser
CEO & oprichter

Reizen maakt je nederig, omdat het je bewust maakt van hoe klein je bent in deze grote wijde wereld.

Mathias Zeitler
CEO & oprichter

De mooiste vakantiemomenten lijken altijd op ons pad te komen als we juist op zoek zijn naar iets totaal anders.

INFORMATIE

VEILIGE BETALING

opgericht

gevestigd in

medewerkers

nationaliteiten

2020

Word lid van de Travelcircusfamilie!

Onze visie?
Jouw vermaak!